MAIN Spaze

Valjasta tekoäly kiinteistöjen tilankäytön ja olosuhteiden seurantaan

Hyödynnä dataa

Iot-laitteita käytetään yleisesti ympäristössä tapahtuvien muuttujien mittaamiseen. Laitteiden tuottama data integroidaan olemassa olevaan järjestelmään, jolloin saatu tieto on taloautomaation hyödynnettävissä.

Ennakoi ja seuraa

Spaze tekee kaiken tämä, mutta myös enemmän. Spaze on tilankäytön seurantatyökalu sinne, missä tarvitset erittäin tarkkaa ennustetta tilan käyttöasteesta ja ihmisten määrästä. Ennuste perustuu SPAZE AIOT -alustan data-analyysiin.

Mittaa

SPAZE on uusi älykäs sisäilman laadun ja tilankäytön seurantajärjestelmä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.


MAIN Spazen toimintaperiaate

SPAZE hyödyntää dataa, jota se kerää Main-IoT Multiguard laitteista. Mitattavia ominaisuuksia ovat lämpötila, kosteus, valo, hiilidioksiidi, spl ja liike.
SPAZE AIOT -käyttöliittymä hyödyntää erityisiä algoritmeja ennustaessaan ihmisten määrää tilassa. Algoritmi perustuu mitattuihin tietoihin sekä henkilömäärän välisiin riippuvuuksiin.  

MAIN Spazen hyödyt

MAIN Spaze on edullinen järjestelmä rakennusautomaation tarpeisiin sekä kiinteistön olosuhteiden ja käytön seurantaan. MAIN Spaze on helppo ottaa käyttöön. Se on integroitavissa eri järjestelmiin ja räätälöitävissä olemassa olevien tarpeiden mukaan. Käyttöliittymän visuaalisuuden ansiosta poikkeamat on helppo havaita, jolloin niihin voidaan reagoida nopeasti.

MAIN Spazen ominaisuudet

Kiinteistön eri tilojen käyttöasteen sekä käyttäjämäärien mittaaminen
Sisätilan ilmanlaadun mittaaminen
Hälytysten räätälöitävyys käyttötarpeiden mukaan
Integroitavissa mihin tahansa järjestelmään, mm eri varausjärjestelmiin
Visuaalinen käyttöliittymä, jonka liikennevalojärjestelmä auttaa poikkeavuuksien nopeaan tunnistamiseen
”Löydä vapaat tilat” -toiminto
Historiatiedot
Raportit