Olosuhdevahti seuraa väsymättä mitä asunnossasi tapahtuu

Main-IoT Olosuhdepalvelu on ratkaisu kiinteistöjen ja asukkaiden hyvinvointiin.Palvelun avulla saat kattavan kuvan kiinteistösi olosuhteista; pystyt ennakoimaan huoltotarpeet ja reagoimaan asumisviihtyvyyteen vaikuttaviin tekijöihin.

Olosuhdevahti toimii itsenäisesti kaikissa olosuhteissa – myös sähköjen ollessa poissa käytöstä.

Kosteusongelmia?

Sensori seuraa huoneiston sisäilman laatua, jolloin pysyt ajan tasalla esimerkiksi tuuletustarpeesta, suhteellisesta ilmankosteudesta ja lämpötilan muutoksista.

Liikettä?

Liiketunnistin mahdollistaa kiinteistösi kulunseurannan ja -valvonnan. Tiedät aina, onko asunnossasi luvatonta liikettä.  

Vesivuotoja?

Havaitset mahdolliset vesivuodot nopeasti, myös useasta eri vuotopaikasta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumpun kondenssivesi sekä tiskialtaan ja pesukoneen alusta.

Tiedot huoltopalveluun

Talonmiehesi tai huoltopalvelusi saa ilmoituksen ainoastaan huoneiston olosuhteiden poikkeamista, jolloin vältytään turhilta käynneitä. 

Osallistu olosuhdeseurannan rajattuun ennakkomyyntiin

Saat käyttöösi sensoreilla varustetut laitteet, joilla pystyt seuraamaan asuntosi lämpötilaa, suhteellista kosteutta, liikettä sekä mahdollisia vesivuotoja.

Laitteet hälyttävät älypuhelimeesi ja käyttöliittymästä seuraat asuntosi olosuhteita lähes reaaliajassa.

Olosuhdevahti on tällä hetkellä käytössä rajatulla asiakasryhmällä erilaisissa vapaa-ajan kiinteistöissä ja huoneistoissa. Palvelua kehitetään koko ajan ja samalla sen laajuutta kasvatetaan.

Sinulla on nyt mahdollisuus päästä Olosuhdevahdin käyttäjäksi ennen muita!

Otamme mukaan 20 ensimmäistä kiinnostunutta testikäyttäjää.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja jätä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua vielä mihinkään.

 

Xortec on 1993 perustettu suomalainen elektroniikkavalmistaja ja IoT-teknologian edelläkävijä. Kehitämme jatkuvasti uusia palveluita asiakkaitamme kuunnellen.

Iot tarkoittaa koneiden ja laitteiden ohjaamista, mittaamista ja sensorointia tietoturvallisen sensoriverkon välityksellä. Reaaliaikaisen tiedon pohjalta voidaan vähentää virheitä, tehostaa prosesseja sekä ennakoida erilaisia huoltotoimenpiteiden tarvetta.

Kysy lisää palveluistamme:
www.xortec.fi