Kotimainen Main-IoT Vuotovahti varmistaa mielenrauhan myös silloin kun et itse ole kotona.

Ei sim-korttia

Vuotovahtiin ei tarvitse asentaa erillistä sim-korttia. Sinulla tulee olla käytössäsi ainoastaan matkapuhelin, johon on mahdollista soittaa tai lähettää tekstiviesti mahdollisen hälytyksen tullessa.

Puhelimen ei tarvitse olla älypuhelin.

Helppo asentaa

Vuotovahdin asentaminen on helppoa. Sinun tulee vain rekisteröityä käyttäjäksi ja asentaa laite sopivalle paikalle. Et tarvitse teknistä osaamista tai ammattilaisia avuksesi. Asennusvideon voit katsoa tästä linkistä.

Vuotovahti asennetaan kohteisiin, jotka ovat alttiita vesivahingoille. Voit asentaa vuotovahdin esimerkiksi keittiössä astianpesukoneen poistoputken, jää- tai pakastinkaapin sekä lavuaarin alle. Muita tarkkailtavia kohteita voivat olla esimerkiksi lämminvesivaraajat ja pyykinpesukoneet.

Vuotovahdista on saatavilla yksi- ja kaksianturinen versio. Kaksianturisen vuotovahdin voit asentaa kahden vierekkäisen kohteen yhteyteen, esimerkiksi tiskialtaan ja astianpesukoneen alle.

Edullinen käyttää

Kun hankit Main-IoT vuotovahdin, et tarvitse internet-yhteydestä tai kolmannesta osapuolesta riippuvaisia kalliita hälytysjärjestelmiä.

Ostaessasi 79 euroa maksavan Main-Iot-vuotovahdin saat kaksi vuotta käyttöaikaa kaupan päälle. Tämän jälkeen maksat käytöstä vuosittain vain 12 euroa. Näin ollen kuukausittainen summa kymmenen vuoden ajalta jää alle 1,5 euron.

Erittäin korkea tietoturva

Vuotovahti ei ole välittömässä yhteydessä internettiin. Laite toimii globaalissa Sigfox verkossa, jossa on erittäin korkea tietoturva. Puhtaasti esineiden internetin tarpeisiin suunniteltu IoT-verkko takaa luotettavan ja energiatehokkaan tiedonsiirron myös ääriolosuhteissa. Verkon toiminnasta Suomessa vastaa Connected Finland Oy.

Oheisesta linkistä voit tarkistaa, onko suojattava kiinteistösi Sigfox-verkon kuuluvuusalueen sisällä: https://main-iot.fi/suomen-kuuluvuuskartta/

Jopa 10v toimintavarmuus kahdella AAA-paristolla

Vuotovahti toimii kahdella AAA-alkaliparistolla, jotka on esiasennettu tehtaalla. Paristojen käyttöikä on normaalikäytössä jopa 10 vuotta. Saat ilmoituksen puhelimeesi, mikäli paristojen taso on alhainen.

Ostettaessa laitteen mukana tulee palvelu 2 vuodeksi, jonka jälkeen käyttöä voi jatkaa ostamalla jatkovuosia.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Main-IoT Vuotovahti on Xortec Oy:n suunnittelema ja valmistama tuote. Toimipaikkamme sijaitsee Lempäälässä.

Olemme IoT teknologian pioneereja Suomessa. Edelläkävijyys merkitsee meille asiakkaidemme kuuntelemista, jatkuvaa tuotekehitystä sekä uusimman ja kehittyneimmän teknologian soveltamista tuotteisiimme.

Ensimmäinen IoT-tuotteemme, sähköautojen lataamiseen tarkoitettu eTolppa valmistui jo vuonna 2009.

Tavoitteenamme on IoT- teknologian soveltaminen arjen helpottamiseen ja liiketoimintojen tuottavuuden kasvuun ensimmäisinä Suomessa.