Xortec on kotimainen, kansainvälisesti kilpailukykyinen elektroniikkavalmistaja yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme erikoistuneet korkean teknologian hyödyntämiseen ja tarjoamme elektroniikan teknologia-, suunnittelu- ja valmistusosaamista. Moderni tuotantomme skaalautuu joustavasti aina proto- ja piensarjoista vaativaan massatuotantoon.

Hyödynnämme IoT-teknologiaa kehittämässämme Main-IoT tuoteperheessä. Main-IoT on rekisteröity tavaramerkki, jonka omistaa Xortec Oy. Xortec Oy on IoT-teknologian pioneereja Suomessa. Edelläkävijyys tarkoittaa meille asiakkaidemme kuuntelemista, jatkuvaa tuotekehitystä sekä uusimman ja edistyneimmän teknologian soveltamista tuotteissamme. Olemme olleet ensimmäisten joukossa Suomessa kehittämässä IoT-teknologiaa arjen helpottamiseksi ja liiketoimintojen tuottavuuden parantamiseksi.

Main-Iot -brändin tavoitteena on olla yksi varteenotettavimmista toimijoista 0G-maailmassa tarjoamalla korkealaatuisia tuotteita alhaisin kustannuksin ja ympäristönäkökohdat huomioon ottaen. Valintamme suunnittelusta tuotantoon perustuvat ennen kaikkea laatuun, luotettavuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.

Kaikki Main-IoT -brändin tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

– Perustettu vuonna 1992
– Henkilöstömäärä 30
– Liikevaihto 5 MEUR per vuosi
– Modernit tuotantotilat sekä elektroniikan tuotantolaitteet sijaitsevat Tampereen kupeessa Lempäälässä
– Vahvat verkostot sekä kotimaassa että kansainvälisesti takaavat tehokkaan materiaalihankinnan
– Olemme mukana mm lääketeollisuuden laitteiden tuotekehityshankkeissa, sotilaselektroniikan valmistuksessa sekä ajoneuvoteollisuuden   laitesuunnittelussa ja valmistuksessa