Kesä ja helteet – kylmälaitteet ovat nyt kovilla

Pitkä koronakevät 2020 on takana ja kesä puhjennut kukkaan. Ihana vapaus on koittanut ja aurinkoa ja lämpöä piisaa!

Joko juhannussuunnitelmat ovat valmiina ja tavarat pakattuna pitkää mökkiviikonloppua varten? Sääennusteissa Suomen kartta loimottaa punaisena. Povataan kaikkien aikojen hellejuhannusta. Tämä tietää myös ukkosia. Ja sähkökatkoksia. Alkaako huoleton mökkijuhannus mietityttämään? Kuinkas nuo kylmälaitteet pärjäävät yksin kotona? Mitä jos 15 vuotta vanha pakastin ei enää jaksa tai tuleekin sähkökatkos ja vedet valuvat lattialle? Mökkiviikonlopusta voi pahimmassa tapauksessa tulla parin viikon luksusloman hintainen lovi kukkaroon vesivahingon muodossa.

Varaudu pahimpaan ja hanki vuotovahti kylmälaitteiden alle.

Main-Iot Vuotovahti valvoo mahdollisia vesivuotoja. Laite on käyttövalmiina pakkauksessaan ja nopeasti asennettu vaikkapa pakastimen alle. Sinun tarvitsee vain lisätä haluamasi puhelinnumerot, joihin hälytys mahdollisesta vuodosta tulee. Ei sim-korttia tai ylimääräisten sovellusten asennuksia puhelimeen.

Katso asennusvideo tästä ja osta Suomessa suunniteltu ja tehty Main-IoT Vuotovahti täältä.

Me toivotamme leppoisaa ja huoletonta juhannusta!

Lue myös nämä

Kotiapp-sovellus

Case: Raksystemsin KotiApp – Sähköinen huoltokirja kodin kunnossapidon avuksi

KotiApp-sovellus on Raksystems Insinööritoimisto Oy:n suunnittelema kodin sähköinen huoltokirja, joka toimii näppäränä kodin kunnossapidon apurina. Sovellukseen voi tallentaa kaikki kodin tärkeät asiakirjat, kuten sopimukset, kuitit, värikoodit, yhteystiedot ja vaikkapa polttimoiden tarkemmat tiedot. Sovellus myös muistuttaa tärkeistä kodin huoltotoimenpiteistä, kuten rännien puhdistuksista sekä salaojien ja ilmanvaihtojärjestelmien tarkastuksista. Raksystemsin tietohallintojohtaja Mika Pyrhönen kertoo, että perinteisesti kodin huoltokansio

Read More »

Case: Sitowise – Älykkäät Main-IoT vuotovahdit ehkäisevät kosteusvaurioita asuinkerrostalossa

Kun Tampereella sijaitsevan, 1970-luvulla rakennetun asuinkerrostalon putket ja sähköt saneerattiin, uusiin käyttövesilinjoihin haluttiin toimintavarmat ja luotettavat vuotovahdit ennaltaehkäisemään kosteusvaurioita ja niistä aiheutuvia kustannuksia. Kohteen LVIS-suunnittelun tehnyt Sitowise valitsi ratkaisuksi suomalaisen Xortecin suunnittelemat ja valmistamat Main-IoT vuotovahdit.

Read More »