Main-IoT Vuotovahti hälyttää vuodosta suoraan puhelimeesi ennen kuin on liian myöhäistä – helposti, edullisesti ja luotettavasti.

Anna Main-IoT-vuotovahdin kantaa huolet puolestasi! Main-IoT-vuotovahti ennaltaehkäisee kiinteistöjen kosteusvaurioita ja niistä aiheutuvia kustannuksia.

MAIN-IOT VUOTOVAHDIN YLIVOIMAISET OMINAISUUDET

MARKKINOIDEN EDULLISIN ETÄHÄLYTTÄVÄ VUOTOVAHTI

HELPPO OTTAA KÄYTTÖÖN

EI TARVITSE INTERNETYHTEYTTÄ

HUOLETTOMUUDELLA ON HINTANSA.

Nimittäin alle 1,5 euroa kuussa *

Vesivahingot ovat lähes joka toisen kodin riesa jossain vaiheessa. Koska kotia ei voi olla jatkuvasti itse valvomassa, kehitimme vahdin, joka tekee sen puolestasi.

Main-Iot-vuotovahdin järjestelmä hälyttää suoraan puhelimeesi, mikäli anturi havaitsee kosteutta. Mitkä kodinkoneet ja liitännät haluatkaan kotonasi varmistaa – sinä päätät.

Main-IoT Vuotovahti toimii langattomassa Sigfox IoT -verkossaan, jota ei tarvitse yhdistää internetiin. Et siis tarvitse internet-yhteydestä tai kolmannesta osapuolesta riippuvaisia kalliita hälytysjärjestelmiä turvataksesi kotisi vesivahingoilta. Kotimainen vuotovahti varmistaa mielenrauhan arjen keskellä ja lomien aikana – edullisesti ja vaivattomasti.

* Ostaessasi 79 euroa maksavan Main-Iot-vuotovahdin saat kaksi vuotta käyttöaikaa kaupan päälle. Tämän jälkeen maksat käytöstä vuosittain vain 12 euroa. Näin ollen kuukausittainen summa kymmenen vuoden ajalta jää alle 1,5 euron.

  • Vuotovahti yhdellä tai kahdella sensorilla
  • Sisältää 2 vuoden käyttöoikeuden käyttöönottopäivästä
  • Kaapelin pituus 1,5 m
  • 2 x AAA paristot sisältyvät
  • Paristokesto jopa 10 vuotta
  • Kun tarvitset jatkovuosia, osta niitä osoitteesta https://register.main-iot.fi
  • Jatkovuosien hinta on 12 € vuosi (sis. alv 24 %) ja lisäviestit 0,25 €/viesti (sis. alv 24 %)

PIENI LAITE – SUURI HYÖTY.

Vuotovahti on edullinen ratkaisu suurten kosteusvaurioiden estämiseen

Kodin eri laitteiden huonojen liitosten aiheuttamat vesivahingot ovat valitettavan yleisiä. Markkinoilla olevat vedenkulutusta tarkkailevat vuotohälytysjärjestelmät eivät kuitenkaan tunnista sellaisia vuotoja, jotka on voinut aiheuttaa esimerkiksi astianpesukoneen poistoputki. Main-Iot-vuotovahti kertoo heti, missä vuoto on tapahtunut.

Kaksin verroin varmempaa – kotona tai mökillä

Main-Iot-vuotovahdista on saatavilla myös kaksianturinen versio, jonka voit asentaa kerralla kahden vierekkäisen liitännän yhteyteen, esimerkiksi tiskialtaan ja astianpesukoneen alle. Näin saat turvaa juuri sinne, minne sitä haluat.

EI SIM-KORTTIA

HELPPO ASENTAA JA EDULLINEN KÄYTTÄÄ

ERITTÄIN KORKEA TIETOTURVA

Vuotovahdin patterin toimintatakuu on yhdellä on viisi vuotta

JOPA 10 V. TOIMINTAVARMUUS KAHDELLA PARISTOLLA

SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA

VÄLTÄ VESIVAHINKO ENNEN KUIN ON LIIAN MYÖHÄISTÄ

Anna Main-IoT-vuotovahdin kantaa huolet puolestasi

Voit asentaa vuotovahdin esimerkiksi keittiössä astianpesukoneen poistoputken, jää- tai pakastinkaapin tai lavuaarin alle. Muita tarkkailtavia kohteita voivat olla esimerkiksi lämminvesivaraajat tai pyykinpesukoneet.

Tutustu Main-IoT Vuotovahdin toimintaperiaatteeseen (pdf) tästä.

Lataa Vuotovahdin käyttöohje (pdf) tästä.

Asennat vuotovahdin vain kymmenessä minuutissa, ja se on heti käyttövalmis!

Asennus

Avaa Pakkaus

Asennus

Asenna kohteeseen

Asennus

Aktivoi

Asennus

Valmis!

sigfox-verkko

Main-Iot-vuotovahti toimii eri puolilla maailmaa

Sertifioitu Main-Iot-vuotovahti toimii globaalissa Sigfox IoT-verkossa. Puhtaasti esineiden internetin tarpeisiin suunniteltu mobiiliverkko takaa luotettavan, turvallisen ja energiatehokkaan tiedonsiirron myös ääriolosuhteissa.

Usein kysytyt kysymykset

Vuotovahdin asentaminen on helppoa. Sinun tulee vain rekisteröityä käyttäjäksi ja asentaa laite sopivalle paikalle. Et tarvitse teknistä osaamista tai ammattilaisia avuksesi. Vuotovahdin mukana tulee kaksipuoleiset teipit ja johtokiinnikkeet. Asennusvideon voi katsoa tästä linkistä.

Voit asentaa vuotovahdin esimerkiksi keittiössä astianpesukoneen poistoputken, jää- tai pakastinkaapin tai lavuaarin alle. Muita vesivuodon varalta tarkkailtavia kohteita voivat olla esimerkiksi lämminvesivaraajat tai pyykinpesukoneet. Vuotovahdista on saatavilla yksi- ja kaksianturinen versio. Kaksianturisen vuotovahdin voit asentaa kahden vierekkäisen kohteen yhteyteen, esimerkiksi tiskialtaan ja astianpesukoneen alle.

Vuotovahtiin ei tarvitse asentaa erillistä sim-korttia. Sinulla tulee olla käytössäsi ainoastaan matkapuhelin, johon on mahdollista lähettää tekstiviesti tai soittaa mahdollisen hälytyksen tullessa.

Puhelimen ei tarvitse olla älypuhelin.

.

Kun hankit Main-IoT vuotovahdin, et tarvitse internet-yhteyttä tai kolmannesta osapuolesta riippuvaisia kalliita hälytysjärjestelmiä tai sovelluksia.

Vuotovahti ei ole välittömässä yhteydessä internettiin. Laite toimii globaalissa Sigfox verkossa, jossa on erittäin korkea tietoturva. Puhtaasti esineiden internetin tarpeisiin suunniteltu IoT-verkko takaa luotettavan ja energiatehokkaan tiedonsiirron myös ääriolosuhteissa. Verkon toiminnasta Suomessa vastaa Connected Finland Oy.

Main-IoT Vuotovahtimme on suunniteltu toimimaan kiinteistöjen sisätiloissa. Laiteen radio-osaa ei ole erityisesti kosteussuojattu. Suuret lämmönvaihtelut lyhentävät käyttöikää. Pinnoille tiivistyvä kosteus voi aiheuttaa vääriä hälytyksiä. Tällaisia käyttökohteita voivat olla esimerkiksi veneet ja ulkovajat.

YHTEYSTIEDOT

Pyydä tarjous

Yrityksille ja taloyhtiöille tarjoamme laajan palvelukokonaisuuden sekä integraation olemassa oleviin järjestelmiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tarjouksen tarkentamiseksi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, eikä antamiasi tietoja välitetä eteenpäin.

Main-IoT – Xortec Oy

Höytämöntie 6, 33880 Lempäälä
Puh. 010 424 0900
xortec@xortec.fi

Xortec tarjoaa suomalaista elektroniikan teknologia-, suunnittelu- ja valmistusosaamista kansainvälisesti kilpailukykyiseen hintaan. Olemme erikoistuneet vaativiin liitoksiin, vaikeisiin käyttökohteisiin ja Iot-teknologian hyödyntämiseen.

www.xortec.fi

VERKKOKAUPPA

Main-IoT-vuotovahti verkkokaupasta

Osta Main-IoT-vuotovahti kotisi turvaksi Main-IoT-verkkokaupasta jo tänään!