Main-IoT MultiGuard olosuhdevahti on tehopakkaus kiinteistöjen etävalvontaan.

Main-IoT MultiGuard olosuhdevahtiin pystyy asentamaan jopa seitsemän sensoria, jotka tarkkailevat kiinteistön olosuhteita. MultiGuard olosuhdevahdilla pääset kiinni kaikkiin asumisviihtyvyyteen ja huoneiston hyvinvointiin vaikuttaviin tietoihin. Näitä ovat ilmanlaatu (CO2, VOC), kosteus, lämpötila, ilmanpaine, äänenpaine (dB) ja valoisuus. Laitteessa on myös liiketunnistin. 

Laite tallentaa tiedot pilveen ja hälytysten ja olosuhdetietojen hallinnointi tapahtuu mobiilikäyttöliittymällä.

Main-IoT olosuhdevahti on käytännössä huoltovapaa ja sen paristokestävyys on jopa 10 vuotta. Olosuhdevahti voidaan jälkiasentaa kaiken ikäisiin kiinteistöihin.

Main-IoT Olosuhdevahdilla on pitkä elinkaari ja ekologiset materiaalit

Olemme ottaneet suunnitteluvaiheessa huomioon laitteiden ekologisuuden. Multi Guardin kotelo on valmistettu osittain biomateriaaleista, joka tekee siitä kierrätettävän. Laitteemme ovat pitkäikäisiä ja huoltovapaita. Paristonkestävyys on jopa 10 vuotta ja virtalähteenä voi käyttää myös esimerkiksi puhelimen USB-liitintä.

Main-IoT Olosuhdevahti on suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Xortec Oy on IoT-teknologian edelläkävijä ja ollut mukana teollisen internetin toteutuksissa jo vuodesta 2009. Olemme täysin kotimainen elektroniikka-alan erikoisosaaja pitkällä historialla ja kokemuksella vaativista asiakasratkaisuista. Hallitsemme koko tuotantoketjun, aina teknologia- ja suunnitteluosaamisesta valmistukseen. Toimintamme keskiössä on luotettavuus, ekologisuus sekä asiakkaalle fiksut ratkaisut.

Referenssit

Koulun arjessa reaaliaikainen tieto esimerkiksi vapaina olevista tiloista on tarpeen. Opettajille, oppilaille ja muille koulukiinteistön käyttäjille nopea tapa löytää vapaata tilaa ja muuta tietoa esimerkiksi tilan ilmanlaadusta on tärkeää. Jatkossa tulisikin panostaa siihen, että koulurakennukset ovat entistäkin parempia ja älykkäämpiä, ja vastaavat käyttäjien tarpeisiin.

Anna Rantapero-Laine
Projektipäällikkö,
Älykkäät oppimisympäristöt -hanke

Xortecin valmistama Main-IoT -vuotovahti nousi esille laitteen kuluttajaystävällisyyden vuoksi. KotiApp-sovelluksen kohderyhmänä on kuluttaja-asiakkaat, joiden tarpeet tulee ottaa huomioon eri tavalla kuin yritysten. Kuluttajille suunnattujen laitteiden tulee olla yksinkertaisia käyttää ja hinnat järkevällä tasolla.

Mika Pyrhönen
Tietohallintojohtaja, Raksystems