Lue, mitä Main-IoT Vuotovahdista on kirjoitettu muualla

Tältä sivulta löydät erilaisia nettiartikkeleita, joita Main-IoT Vuotovahdista on kirjoitettu matkan varrella. Linkistä klikkaamalla pääset lukemaan artikkelit kokonaisuudessaan niiden alkuperäisille sivustoille. Mukavia lukuhetkiä!

Suomen Kiinteistölehti haastatteli Xortec Oy:n markkinointijohtaja Joni Kääriäistä. Artikkelissa painotettiin erityisesti Main-IoT Vuotovahdin tuomia säästöjä kiinteistöille mahdollisen vesivuodon sattuessa: ”-Vesivahinkojen rajaaminen on kiinteistöjen riskienhallintaa, joten vuotovahtiin kannattaa suhtautua samoin kuin palovaroittimeen. Jos vesivahinko tapahtuu kerrostalon ylimmässä kerroksessa eikä sitä huomata, vesi ehtii valua läpi talon ja imeytyä rakenteisiin. Kustannukset kasvavat silloin eksponentiaalisesti, toteaa Xortec Oy:n markkinointijohtaja Joni Kääriäinen.”

Connected Finland Oy operoi Suomessa maailmanlaaijuista Sigfox-teknologian IoT verkkoa. Tässä artikkelissa yrityksen perustaja Markku Patronen iloitsee Connected Finlandin ja Xortecin yhteistyöstä:”Xortec on malliesimerkki ekosysteemimme toimivuudesta tuotteen maailmanlaajuisessa levityksessä. Kauttamme Xortec saa laitteisiinsa vuosikausiksi globaalisti toimivan tietoliikenneyhteyden selkeästi suomen kielellä ja yhdellä sopimuksella. Olemme myös erityisen tyytyväisiä nähdessämme nyt ensimmäisen 100% suomalaisen Sigfox-tuotteen valloittavan maailmaa”, jatkaa Patronen.

ETN Elektriniikkalehti avaa artikkelissaan Main-Iot Vuotovahdin toiminnallisuuksia. Jutussa haastateltiin Xortec Oy:n markkinointijohtaja Joni Kääriäistä”- Sigfox-teknologia mahdollistaa kevyen sensori- ja mittausdatan välittämisen edullisesti ja yksinkertaisilla päätelaitteilla. Tiedonkulku on nopeaa ja häiriötöntä. Laitetta ei voi hakkeroida, koska se ei ole välittömässä yhteydessä internettiin, Kääriäinen kertoo.

Uusi Teknologia kertoo artikkelissaan mm. Main-IoT Vuotovahdin käyttöönoton helppoudesta: Vuotovahdin asentaminen käy valmistajan mukaan minuuteissa. Alle kahden tulitikkuaskin kokoinen vuotovahti kiinnitetään valvottavaan paikkaan. Kun vahdin anturi kastuu, laite lähettää signaalin Sigfoxin verkkoon. Tieto välittyy Xortecin palvelimelle, josta tekstiviesti ja puhelinsoitto ilmoittavat, missä vahinko sijaitsee.

Lue myös nämä

Putkiston jäätyminen pakkasilla: kuinka vuotovahti turvaa omakotitalosi vesivahingoilta

Suomen talviolosuhteissa omakotitalojen putkistot ovat alttiina pakkasen vaikutuksille, ja jäätymisestä aiheutuvat vahingot voivat olla merkittäviä. Tämän vuoksi on tärkeää ryhtyä toimenpiteisiin varmistaakseen, etteivät putket jäädy kovilla pakkasilla. Lisäksi on syytä olla valppaana, kun sää lauhtuu, sillä tämäkin voi aiheuttaa putkisto-ongelmia. Omakotitalon putkien suojaaminen pakkaselta ja äkillisiltä lämpötilanvaihteluilta on tärkeä osa talon kunnossapitoa. Riittävä eristys ja

Read More »

Case: Original Sokos Hotel Ilves – Main-IoT-vuotovahdit auttavat paikantamaan putkivuodot

Tampereella sijaitseva Original Sokos Hotel Ilves on ikoninen maamerkki, joka on ollut osa kaupungin siluettia jo vuosia. Vuonna 2021 hotellissa tehtiin mittava uudistus, jonka tarkoituksena oli parantaa asiakaskokemusta ja modernisoida tiloja. Uudistuksen yhteydessä nähtiin myös tarpeelliseksi asentaa vuotovahdit tarkkailemaan putkistoliitosten mahdollisia vesivuotoja. Putkivuotojen nopea havaitseminen säästää korjauskustannuksissa Putkivuodot voivat aiheuttaa merkittäviä vahinkoja kiinteistöille ja johtaa

Read More »

Case: Ressun peruskoulu – Tilankäytön hallintaa älykkäästi

Xortec oli mukana Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hankkeessa, jonka toteutusaika oli 1.9.2017 – 30.11.2020. Hankkeen tavoitteena oli opetusteknologia-alan yritysten liiketoiminnan kehittäminen yhteiskehittämisen ja kokeilutoiminnan kautta sekä digitaalisten ja fyysisten oppimisympäristöjen kehittäminen kaupungeissa. Hankkeen aikana kehitettiin ratkaisuja ja järjestettiin kokeiluja mm. digitaalisten työkalujen, VR- ja AR-teknologioiden, koulutus- ja oppimisanalytiikan, fyysisten oppimisympäristöjen sekä tuote- ja palvelukehitysympäristöjen tiimoilta. Tilankäytön

Read More »