Tältä sivulta löydät erilaisia nettiartikkeleita, joita Main-IoT Vuotovahdista on kirjoitettu matkan varrella. Linkistä klikkaamalla pääset lukemaan artikkelit kokonaisuudessaan niiden alkuperäisille sivustoille. Mukavia lukuhetkiä!


Suomen Kiinteistölehti
haastatteli Xortec Oy:n markkinointijohtaja Joni Kääriäistä. Artikkelissa painotettiin erityisesti Main-IoT Vuotovahdin tuomia säästöjä kiinteistöille mahdollisen vesivuodon sattuessa: ”-Vesivahinkojen rajaaminen on kiinteistöjen riskienhallintaa, joten vuotovahtiin kannattaa suhtautua samoin kuin palovaroittimeen. Jos vesivahinko tapahtuu kerrostalon ylimmässä kerroksessa eikä sitä huomata, vesi ehtii valua läpi talon ja imeytyä rakenteisiin. Kustannukset kasvavat silloin eksponentiaalisesti, toteaa Xortec Oy:n markkinointijohtaja Joni Kääriäinen.”


Lue artikkeli kokonaisuudessaan


Connected Finland Oy
operoi Suomessa maailmanlaaijuista Sigfox-teknologian IoT verkkoa. Tässä artikkelissa yrityksen perustaja Markku Patronen iloitsee Connected Finlandin ja Xortecin yhteistyöstä:”Xortec on malliesimerkki ekosysteemimme toimivuudesta tuotteen maailmanlaajuisessa levityksessä. Kauttamme Xortec saa laitteisiinsa vuosikausiksi globaalisti toimivan tietoliikenneyhteyden selkeästi suomen kielellä ja yhdellä sopimuksella. Olemme myös erityisen tyytyväisiä nähdessämme nyt ensimmäisen 100% suomalaisen Sigfox-tuotteen valloittavan maailmaa”, jatkaa Patronen.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan


ETN Elektriniikkalehti
avaa artikkelissaan Main-Iot Vuotovahdin toiminnallisuuksia. Jutussa haastateltiin Xortec Oy:n markkinointijohtaja Joni Kääriäistä: ”- Sigfox-teknologia mahdollistaa kevyen sensori- ja mittausdatan välittämisen edullisesti ja yksinkertaisilla päätelaitteilla. Tiedonkulku on nopeaa ja häiriötöntä. Laitetta ei voi hakkeroida, koska se ei ole välittömässä yhteydessä internettiin, Kääriäinen kertoo.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan


Uusi Teknologia
kertoo artikkelissaan mm. Main-IoT Vuotovahdin käyttöönoton helppoudesta: Vuotovahdin asentaminen käy valmistajan mukaan minuuteissa. Alle kahden tulitikkuaskin kokoinen vuotovahti kiinnitetään valvottavaan paikkaan. Kun vahdin anturi kastuu, laite lähettää signaalin Sigfoxin verkkoon. Tieto välittyy Xortecin palvelimelle, josta tekstiviesti ja puhelinsoitto ilmoittavat, missä vahinko sijaitsee.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan