Lue, mitä Main-IoT Vuotovahdista on kirjoitettu muualla

Tältä sivulta löydät erilaisia nettiartikkeleita, joita Main-IoT Vuotovahdista on kirjoitettu matkan varrella. Linkistä klikkaamalla pääset lukemaan artikkelit kokonaisuudessaan niiden alkuperäisille sivustoille. Mukavia lukuhetkiä!

Suomen Kiinteistölehti haastatteli Xortec Oy:n markkinointijohtaja Joni Kääriäistä. Artikkelissa painotettiin erityisesti Main-IoT Vuotovahdin tuomia säästöjä kiinteistöille mahdollisen vesivuodon sattuessa: ”-Vesivahinkojen rajaaminen on kiinteistöjen riskienhallintaa, joten vuotovahtiin kannattaa suhtautua samoin kuin palovaroittimeen. Jos vesivahinko tapahtuu kerrostalon ylimmässä kerroksessa eikä sitä huomata, vesi ehtii valua läpi talon ja imeytyä rakenteisiin. Kustannukset kasvavat silloin eksponentiaalisesti, toteaa Xortec Oy:n markkinointijohtaja Joni Kääriäinen.”

Connected Finland Oy operoi Suomessa maailmanlaaijuista Sigfox-teknologian IoT verkkoa. Tässä artikkelissa yrityksen perustaja Markku Patronen iloitsee Connected Finlandin ja Xortecin yhteistyöstä:”Xortec on malliesimerkki ekosysteemimme toimivuudesta tuotteen maailmanlaajuisessa levityksessä. Kauttamme Xortec saa laitteisiinsa vuosikausiksi globaalisti toimivan tietoliikenneyhteyden selkeästi suomen kielellä ja yhdellä sopimuksella. Olemme myös erityisen tyytyväisiä nähdessämme nyt ensimmäisen 100% suomalaisen Sigfox-tuotteen valloittavan maailmaa”, jatkaa Patronen.

ETN Elektriniikkalehti avaa artikkelissaan Main-Iot Vuotovahdin toiminnallisuuksia. Jutussa haastateltiin Xortec Oy:n markkinointijohtaja Joni Kääriäistä”- Sigfox-teknologia mahdollistaa kevyen sensori- ja mittausdatan välittämisen edullisesti ja yksinkertaisilla päätelaitteilla. Tiedonkulku on nopeaa ja häiriötöntä. Laitetta ei voi hakkeroida, koska se ei ole välittömässä yhteydessä internettiin, Kääriäinen kertoo.

Uusi Teknologia kertoo artikkelissaan mm. Main-IoT Vuotovahdin käyttöönoton helppoudesta: Vuotovahdin asentaminen käy valmistajan mukaan minuuteissa. Alle kahden tulitikkuaskin kokoinen vuotovahti kiinnitetään valvottavaan paikkaan. Kun vahdin anturi kastuu, laite lähettää signaalin Sigfoxin verkkoon. Tieto välittyy Xortecin palvelimelle, josta tekstiviesti ja puhelinsoitto ilmoittavat, missä vahinko sijaitsee.

Lue myös nämä

Kotiapp-sovellus

Case: Raksystemsin KotiApp – Sähköinen huoltokirja kodin kunnossapidon avuksi

KotiApp-sovellus on Raksystems Insinööritoimisto Oy:n suunnittelema kodin sähköinen huoltokirja, joka toimii näppäränä kodin kunnossapidon apurina. Sovellukseen voi tallentaa kaikki kodin tärkeät asiakirjat, kuten sopimukset, kuitit, värikoodit, yhteystiedot ja vaikkapa polttimoiden tarkemmat tiedot. Sovellus myös muistuttaa tärkeistä kodin huoltotoimenpiteistä, kuten rännien puhdistuksista sekä salaojien ja ilmanvaihtojärjestelmien tarkastuksista. Raksystemsin tietohallintojohtaja Mika Pyrhönen kertoo, että perinteisesti kodin huoltokansio

Read More »

Case: Sitowise – Älykkäät Main-IoT vuotovahdit ehkäisevät kosteusvaurioita asuinkerrostalossa

Kun Tampereella sijaitsevan, 1970-luvulla rakennetun asuinkerrostalon putket ja sähköt saneerattiin, uusiin käyttövesilinjoihin haluttiin toimintavarmat ja luotettavat vuotovahdit ennaltaehkäisemään kosteusvaurioita ja niistä aiheutuvia kustannuksia. Kohteen LVIS-suunnittelun tehnyt Sitowise valitsi ratkaisuksi suomalaisen Xortecin suunnittelemat ja valmistamat Main-IoT vuotovahdit.

Read More »