Suomesta löytyy upeita kotimaisia tuoteinnovaatioita ja Main-IoT Vuotovahti on todistetusti yksi näistä. Nyt jos koskaan kannattaa suosia kotimaisten yritysten valmistamia tuotteita! Main-IoT Vuotovahti on tullut valituksi yli 150 tuotteen joukosta 14.9. avattavan Verkkokauppa.fi valikoimaan. Esikarsintaan pääsi 20 yritystä ja pitchauksen perusteella Verkkokauppa.comin raati valitsi näistä 16.

Kuvassa arvoisa raati ja suorassa livestream -lähetyksessä Xortecin markkinointijohtaja Joni Kääriäinen.

Verkkokauppa.com avaa ainoastaan kotimaisten yritysten tuotteita tarjoavan myyntialustan syyskuussa osoitteessa Verkkokauppa.fi. Koronakevään aikana kotimaisuustrendi on nostanut päätään ja verkkokauppaostokset lisääntyneet. Uusi sivusto, Verkkokauppa.fi haluaa vastata tähän kysyntään ja auttaa suomalaisyrityksiä saamaan tuotteensa entistä paremmin kuluttajien saataville. Verkkokauppa.fi tulee kauppapaikkana olemaan osa Verkkokauppa.comia.

Xortecin markkinointijohtaja Joni Kääriäinen on iloinen alkavasta yhteistyöstä Verkkokauppa.comin kanssa.  –”Main-IoT Vuotovahti on tuote, joka sopii jokaiseen kotiin ja näin ollen myös mainiosti Verkkokauppa.fi:n tuotevalikoimaan. Xortecin Main-IoT Vuotovahti on pieni laite, joka tuo suuren hyödyn. Vesivahinko ei ole pelkkä vakuutusmaksun omavastuuosuus, vaan se on kuukausia evakossa, lattioiden auki repimistä ja kaikkea muuta ikävää. Etähälyttävän Main-IoT Vuotovahdin avulla vesivahinkoja voi minimoida ja jopa estää kokonaan. Tämä tuote tulisikin olla ihan jokaisessa kotitaloudessa.”

Xortec onnittelee myös muita valituksi tulleita yrityksiä. Pidetään lippu korkealla!